CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 20, 2011

Grrrrr~

Assalamualaikum dan Selamat pagi. -.-

Actually,aku mengantuk. tapi aku takleh tido. so. ape yg aku buat nie just na update something je. ;) sebenarnya, kejap lagi aku ade PPL tok SKM! so, HAZIQ! pergi tidur! but, petang tadi aku da tido! sebab dua hari aku PPL. tadi just Theori, Interview! Kejap lagi aku kene wat amali plak! ADOI! Peer to Peer~ Korang tahu? *bagi sape sape yang amek SKM,maybe die tahu. Hope aku dapat buat dengan jayanya walaupon sebenarnya aku mengantuk~ tapi tak leh tidow! DAMN! and lagi satu : Serangan Nyamuk! aku pon pening bunyi nyamuk! padahal da pasang ubat nyamuk! but berbunyi lagi. siap bleh terbang2 depan laptop! besar besar kot! tangkap & goreng & buat kenduri! YES! :D

Okela guys, aku takleh tidow,that's why aku menaip~ so, doakan aku dapat buat Peer To Peer dengan jayanya! THNX! Peace Of Love! ^^V

Haziqsahaja@blogspot.com

Thursday, April 14, 2011

$$$ ?

Duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit duit

video

Tuesday, April 12, 2011

I'am Sorry. -.-

Assalamualaikum. *bebas berkata.

Well,tadi petang aku,Bam aku,Bell,Aina,Leeza tanpa plan telah pergi ke satu tmpt kat PD tuh. Pantai Cahaya Negeri. Ta silap aku. kitorang gerak dalam kol 3 lebih kot. and sampai dalam kol 4.
tetapi bukan cter tu yg aku an cter. ini disebalik cter kitorang nie.

Cternye macam nie, mase dalam kol 2 lebih tu Bam telah bgtahu aku tok g shoot. n aku cakap oke je. but mase da na gerak tuh. mungkin kuasa Tuhan, tmpt aku hujan dengan lebat. so, aku tibe2 je not in the mood. ta tahu kenapa. siyesly syg, b ta tahu why b jadi macam tuh. I'am sorry! -.-V

Then,seperti biasa, aku la yg bawak kete milik Bam aku. dalam perjalanan ke destinasi. aku mmg ta de mood. ta tahu kenapa. urm. sampaila kat highway, aku tekan minyak. then,Bam aku cakap " jangan bawak laju2". So. terus aku turunkan meter tuh sampai la 60 KM/H! memang lambat. but. aku ikut je.

Sampai je kat destinasi. kitorang berjalan melintasi jambatan yang chantek permandangan. siyesly,mmg chantek. Korang mmg kene pergi! Take a photoshoot! but aku ngan Bam diam je tanpa bercakap. well,ade sket pertelingkahan tuh~ but, mungkin aku mmg jenis diam. so,aku diam. walaupon aku tahu aku bersalah. so,aku ta bercakap. sampaila selesai semua photoshoot. Sampai jalan pon aku yg tanye leeza! :D THNX LEEZA!

Hah! sebelum aku terlupe~ sementara na otw g kat kete. AINA JOMLI! sudah jatuh diatas batu yg berlumut! ;D soar jean die penuh . . . . .

Gambar? Aku ta de camera. :) and tapi aku ta pegang camera pon. so, korang g la blog BAM aku. ;) link? HAHAHA! cari sendiri! ;P

Okela, Thank For Listening! ;) Take Care! Have Fun! PEACE of LOVE! ^^V

New! :)

Assalamualaikum. *Feeewwwwiiiitttttt!

New gadget? really? good for me? OMG! nothing special. haha! just in my blog. just have a new playlist. ;) Listen! ;DD Now,aku just na bagi chantek sket blog aku. HAHA! ;)

Well,Chantek tak? anything should i add? ;D comment je. ;P

Take care,Have fun,PEACE of Loves! ^^V

Speaking Sucks! -.-

Assalamualaikum. *Ta jawab dose. kalo jawab anda Islam! ;)

Pagi tadi aku test Speaking for MUET! but,yang sedih nya aku tergagap! sangat susah when aku na translate dalam English. rase demmmmmmm! haha! but,nasib baik dalam team aku ade jugak yg fluent English die oke~ ;) THNX for Nadia Lokman! ;) If kau ta de,ta tahu team kite macam mane. ;DD. Well,aku bebel tadi mmg sucks! sampai aku terkoar BM! macam *Like! HAHAH! sumpah kelakar!
InsyaALLAH,lepas nie Writing,Listening,Reading aku dapat buat. ;) Tarikhnya adalah pada 16 April 2011. Pukul 11am. macam tadi jugak aku speaking! Thnx for Mr Jega and Mr Leon! sebab tolong aku ngan team aku. walaupon ta banyak,tapi boleh lah~ *angkat bahu macam saya! ;D
Okela. insyaALLAH aku akan post lagi. tapi tgk time. ;) If ade mase aku bebel la kat sini.~ Pape pon,Take care! Have fun~ Peace Of Love! ^^V

Sunday, April 10, 2011

Haiyak! 11 April 2011


Salam bloggers! ^-*

*Good Afternoon to all examiner and all candidates! As we all know . . . . . . . . blablabla . .
Itula yang akan keluar biler keesokkan hari aku untuk menduduki Examination Speaking Of MUET pada pukul 11 am! memang berdebar2. SUMPAH! but apa yang aku leh buat. ialah cube bercakap ENGLISH. walaupon aku rase english aku ta sehebat Rowan Atkinson or somebody else. but i'll use my brain for speak english clearly. Ini untuk mase hadapan aku jugak. so,kene berusaha lebih sket. kan?

Actually,aku boleh speak english. but sometime broken.^^V Kadang kadang aku boleh paham ape yg orang tu bercakap. but sadly,aku kurang fasih dalam membalas balik what person talk. ;) Paham kan maksod? kalo ta paham,pahamkan je. ;P

Okela. sampai kat sini je kot. aku ta de idea bile na taip taip. kang aku bebel2,korang ta suke!. ;P
Pape pon,InsyaALLAH aku akan buat yang terbaik. ;) Have fun,Take care, Peace Of Love! ^^V

HaziqSahaja