CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 16, 2010

Oh! Anniversery!

Salam,

Today : 16 January 2009 Till End..
Thnx For Arlina Binti Ahmad Coz Take Me As Your Boyfriend.
Hope Kite Kekal N Paham Antara Satu Sama Lain.
I Love You So Much FEI.
B Harap bb Maafkan B Dari Hujung Rmbut Hngga Hujun Kaki.
B Ta de Na Bagi Ape2.
Just This!

LYSMFEI!:-*

Monday, June 14, 2010

Oh! Ronggeng!

Salam,

Arinie aku ngn kawan2 aku pergi ke Hutan Bandar.uat ape?haha.mesti korang ingat kitorang nie cam giler kan?tak.sebenarnya,kitorang g makan Chicken Chop!WOW!terbaik wok!haha.Rm5 saja.bukan tu je.ade Fish n Chips,Lamb Chop,ade lagi satu,tp aku ta ingat sebab susah nak eja.haha.kitorang belantak sorang satu.tp kat situ kene dtg awal.sebab komform RAMAI!cam tadi pon kitorang dtg kol 10 Lebih kot.dalam setengah jam juga la baru smpai.memang lama.aku,Kopek,Tot,Paan,Akib satu kete.haha.kete kancil Kopek!baik wok!5 org naik satu kete kancil!bayangkan?haha.bes makan je dalam kol 12.kitorang ta de idea.Last minute,terus gerak g Bazar JB.haha.jalan2.usha2 saja.baju Jersi Piala Dunia berbelambak!haha.aku memang dari dulu minat Germany.haha.

Dah puas jalan2 semua.nak tnggu Kopek koarkan kete.boleh berposing sebentar.haha.adelah amik brape gmbar.dah smpi bes aku citer.baru aku koarkan gmbar.haha.gerak terus balik.smpai kat kawasan rumah.nak lepak jap.smbil karaoke.g survey tmpat.kat Pulai Perdana.depan taman kitorang je.smpai.kedai da tutup!F!baru na sumbangkan lagu.haha.ape lagi,Kasim in the world ah!haha!kitorang lepak Kasim!minom saja.haha.bes minom,borak,gelak2.smpai Keling kat depan kitorang tu maki2.haha.g ah Mampos ko keling!ahhaa.

Dalam kol 2,kitorang balik rumah masing2.aku smpai rumah je.terus ah.FIFA!haha.Germany sekarang dah 2 der.baru minit 40.haha.

Pape pon.kat bawah nanti aku sediakan gmbar.tgklah!:D

Pada My Bam.take care esok na g Hospital!oke syg?t pape msj b!LSYMFEI!Esok mngkin b teman Kopek g umah abg die taw.Potong Rumput saja.:-*

Kegilaan Geng Kancil Bersiri
(Maaf,Kualiti Gmbar Tidak Bagus)

Geng Kancil Bersiri!:D
Sempat lagi berposing.haha.
Maaf,kualiti gmbar tidak bagus!:)
Kopek yg Sewel!:)

Ayuh kawan2!kite kasi gegar lagi!Giler!haha!

Friday, June 11, 2010

Oh! Pening2 Lalat!

Haha.tadi lagi aku dah start keje lagi!haha.snggh penat!biasala tu.keje!mane ade ta penat.kan?so,ptg tadi aku dah start keje dah.macam aku buat.basuh ayam.kemas barang.isap rokok.bual2.borak2.haha.setting dapur masak.bnyak lagi!haha.keje punye keje,Jam da kol 8!aku balik kejap.ingat nak mandi.hehe.tp Skype dulu ngan Bam!rindu giler2!haha.dah skype.baru mandi.dalam kol 9 aku gerak balik.aduhai.penat jgn ckplah!setel2 tadi dalam kol 11 lebih.aku balik.lepak kat depan rumah!haha.biasala,ngan dak Simpang tiga Kepala Banar!haha.


Esok ade lagi keje.Jumaat smpai Ahad.So tired!hope dapat kawal!urm.Catering Qaseh Anugerah!nak masak2 ke ape ke tok Whatever Majlis.haha!Promote!

Pada Bam!esok b keje!bb take care!Ly+My=SMFEI!<33

Thursday, June 10, 2010

Oh! my Baby! Let`s Check it Out!

To : My Lova-Lova.

Especially : Arlina Ahmad.

Firstly,b na minta maaf sebab ta beri perihatin tok b.b na minta maaf kalo b ade uat silap dan salah kat bb sepanjang b kenal bb.and sepanjang kite kapel.sepanjang b kenal bb.b dapat tahu semua cara tok jaga kebahagian kite.b belajar2 itu semua syg.b tahu kadang perangai b nie uat bb akit hati.tp tu semua tok kebahagian kite.kalo kite gaduh sekali pon.kite cube selesaikan ngan baik.kalo b ade terkasar bahasa ngan bb ke ape ke.b minta maaf sgt2.b ta tahu ape yg b merepek pagi2 nie syg.

Tp sebenarnya,b rindukan awk syg.urm.tadi b baru lepas tgk video anniversery.so sadly.urm.b akan cube yg terbaik tok bb.bb tnggu kemunculan b dekat KL.insyallah syg.b ta tahu nape b hari ini cam ni.urm.b syg bb.b harap bb paham ngan pangai b yg cam ape je yg kdg2 uat bb sakit hati.I`m sorry syg.b ta de niat na uat cam tu.urm.

Like tadi.b da upload video anniversery kite.pastu.b teringat satu lagi video yg b ase b nie dihargai.urm.bb nak tahu video ape?btol bb nak tahu?oke.

video

Bb tahu kan video nie?hehe.My sweet19!yeay!bb nyanyi lagu birthday for me!nice!b appreciate.But,why we so far syg?urm.b rindu + kangen!semua ade!kalo bb rindu b,bb tgklah video nie!hehe.b saje je nak tgk2 bb dalam BLOG!sorry syg.

LYMYSMFEI Ever,Ever N Ever!:-*

Oh! Kerinduan Teramat!


Inilah Arlina Ahmad.
Die stay kat GOMBAK!
She Totally mine!
Oke?
Urm.
Bb...
Ko tahu ark aku rindu ko!
Yg teramat!
Urm.
But b still find a Money to go See you!
You don`t worry syg.
B akan dtg sane.
B memang na dtg sana.
Hope Jmpe kat sana!
ILYMYSMFEI!
Bb take care kat sana!
Ingat B!
Oke?
Smooch2*!
Really2 Miss You Dear!
:-*!10000000000000X!
video
Always Love U!:-*

Oh! A-Team!

Magrib tadi aku,Akib,Paan,Tot dah plan na g tgk wayang.dalam 8.30 kitorang gerak.mule2 Kakpah mnghilang.ta tahu kemana.aduhai.uat hal!kitorang dah smpai kat UMall der.ko ta de!ingatkan nak tgk wayang sekali.UPENYE TIDAK!so.kitorang beli 4 jelah tiket.


Pilih2 cter.tgk ade A-Team!hah.cam seronok!ape lagi!dah beli je.jam kol 9 lebih!bantai KAROK sebentar.sorang dua lagu.aku dua.Paan dua.Akib dua.Tot simpan suara!haha.tp yg paling kelakar Akib ah.nyanyi ta cukup nafas!haha.kitorang punye tiket kol 10.45Pm.so amik mase lah jalan2.pusing KL!haha.ta delah.just TMN U!aku balik kejap.Angah nak kunci rumah.sebab family aku yg lain ta de.g KL.mak aku ade Temuduga ape ntah.dah bes karok.kitorang g makan lak.lapar der.snggh dekat blakang JJ Tmn u.makan Nasi Ayam Penyek!besh giler!First time der!haha.tp biasalah.org gemok makan.ta cukup satu!haha.

Jam dah kol 10.45.kitorang bayar.sorang kene RM5.80.mane tak nya.semua order sama je!haha.dah bayar.gerak ah.Tot bawak kete.Paan da ta larat!haha.smpai kat Umall.terus saja ke toilet.ta tahan meyh.haha.kencing dulu!baru masuk!masuk2 je dah start.tp ta ketingglan.

Fully,cter A-Team memang best!ta tipu!siyes!dah lah ade 4 org.diorang nie cam Ranger Askar.tp dorang ta de plan B.just ade plan A.bayangkan semua Plan menjadi!tgklah!haha.memang TERBAIK!4 org tu sama ngan kitorang!haha.

Pastu tgh tgk sedap2 cter tu.kire dah nak klimaks,tibe2 siaran terus jadi itam!pantek!ingatkan ape.upenye BLOCK OUT!sial!kene lah tnggu smpai dah oke!baru smbng.cter tu amik mase dalam 2 Jam lebihlah.Tp THUMBS UP!
Ceritera Kitorang!
Example for Nasi Ayam Penyet!BESH!
Dari Kiri : Akib (Hannibal Smith),Paan (Murdock),Azik (BA),Tot(Face).:D

Wednesday, June 9, 2010

Oh! duit Oh duit!

Aduh!sekarang masalah palin besar and paling susah nak pikir adelah "DUIT!" bagi akulah.tp korang yg mampu.aku ta tahu.urm.so.aku ngah kusut na cari wang!cam mane lah erk?ade idea?nak keje,susah sket.urm.kalo nyanyi lagu Hattan.dah tentu bes!haha.Duit duit dimana kau duit!konform datang!haha.Vongoks!urm.nak pinjam along!konform mati!so!ape sekarang ape perlu aku uat ialah Bersabar bersabar n bersabar.Berusaha!insyaALLAH dapat hasilnya.urm.


So.korang take care!pada Bam!pon sama!lots of miss u!:-*

Oh! Kene Tnggu!

Mengikut jadual aku.hari ini,aku kene ikot mak aku hantar aku g Pakar Putri.hah.sebab ape?sebab aku punye kaki ade F Kutil!haha.dah makin lama makin besar doe!dah brape kali aku ptg.it`s same time!sial je.urm.F!


Bangun je tadi,terus mandi.tp before that.tgk phone dulu.hehe.Bam msj!die tnye dah g spital lom.sebab die pon na g spital.anta mama die.check.lepas aku mandi,aku sental dulu makanan yg tersedia di atas meja makan.hehe.Mee Goreng Mamak!sedap!haha.pastu terus gerak g Pakar Putri.makan mase gak lah na g.dalam 20minit.aku smpai.Park.terus g kaunter.dah tu je.sekali,nurse tu ckp klinik tutup!F!aku nak setelkan cepat.urm.so.nurse tu ckp aku kene g hari Ahad je.aku ckp kat mak aku.kene tnggu lagi 2 mnggu lah sebab mnggu nie aku keje Catering Qaseh Anugerah.so.ta dapat nak uat mnggu nie.kene uat mnggu depan.balik je,aku terus jalan koar!haha.Sangap ROKOK!g 7E.haha.smbil tu aku snggh tmpat btolkan kasut!haha.kasut aku tu da terkopak tapak die!haha.ptg nie siap!haha.

Sebentar lagi,aku nak koar ngn membe aku.Paan,Tot,Akib,Kakpah.g Umall je kot.tgk wayang ah!haha.cter ape?hah.yg tu kita ta tahu!haha.

Pada Bam,I miss you dear!wait for me to go there!Lots!<33.Take care of yourself!:-*
This My Bam!Like Now!haha.suke uat muke!:-*

Monday, June 7, 2010

Oh~ Penat Gilax!

Dari hari Jumaat lagi.aduhai.penat giler.mane ta nya.malam jumaat je dapat call emergency.soh keje.aku amik PART TIME.hehe.biasalah na cari duet ROKOK.haha.aku keje cam CATERING.tok org kahwin.sape nak RASE.bagitahu aku!haha.Jumaat malam tu.aku ngan epul,gerak g TMN U dekat Tmn Pulai Utama.sape tahu,angkat tgn!haha.pastu aku gerak dalam kol 8.30PM kot.smpai je.tgk dorang ngah sibuk memasak.cam2 lah masak.


1.Nasi Beriyani.
2.Ayam Osmo.
3.Dalca.
4.Pacri Nenas.
5.Daging Lembu.
6.Daging Kambing.

Tp yg ke 6,aku ta leh makan.sebab aku Elegik!haha.penah aku makan GearBox dua ketul,haha.Mantap!pastu balik je aku muntah2,pening2.haha.SUMPAH kelakar!

Aku dah smpai,aku terus tolong2 dorang masaklah.cam biasa keje aku.basuh ayam.pastu tolong lah masak2 lauk.boleh tahan juga penat.tolong punye tolong.dah siap 3 lauk kot.hee.pastu,dalam kol 12 kot.semua makanan dah na siap.aku pon sentallah ayam goreng!haha.Sedap GILER der!ramailah yg tolong kitorang masak.pastu ade Pakcik masuk air!haha.kire die uat LawaKING!haha.dalam kol 1 Lebih kot aku smpai kat rumah.

P/s:sorry lah ta detail.ta ingat ape aku uat.haha!

Sabtu malam,sampai je kat rumah,aku lepak kat Pondok sat.aku ngan akib,tot,Epul.haha.lepak2 punye lepak.keje pagi der.kol 7 dah kene ade kat Markas.hehe.aku bngun pon dalam kol 7.30Am.haha.siap2 gerak.dalam kol 8 aku smpai.nasib baik Bos ta marah.haha.tolong masak2 lauk jap.bnyak gaklah.dah siap dalam kol 9 lebih.aku ngan semua dibenarkan balik.haha.sebab soh bersiap hensem2.OKE!.kitorang balik rumah masing2.aku balik.mandi.siap balik.terus gerak g umah Epul.aku bawak die g Markas.die ta na bawak mtr sebab die naik Lori.kitorang nak hantar lauk dekat Skudai Kiri.jauh gaklah.haha.aku ngan Boy naik motor.Epul ngan Fata g naik Lori.aku gerak ngan Boy agak laju lah aku bawak.sebab cuaca nak ujan.dalam 20 minit aku smpai tmpt Majlis Kahwin.

Smpai2 je,aku pusing ngan Boy.sebab Epul ngan Fata dah smpai.diorang kene angkat barang dulu.haha.kitorang lambat sket.dalam ngah pusing2 nie.si Fata nmpak aku.haha.TERpaksa lah aku pusing.smpai je.turun.kene angkat lauk dah!haha.berat na mampos!dalam 7 periuk!bayangkanlah.haha.selesai sudah mengangkat,ujan turun.ngan Lebat nya.nasib baik dah setting2 tmpat lauk.keje kitorang agak senang lah.just topup lauk.tp stay je.haha.paham kn?ta paham,PAHAMKANLAH ea.:D

Dalam kol 5.30PM.kitorang dah setel semuanya.lauk2 yg ta abes,bagi kat tuan rumah.yg dah abes pob tnggl.sebab bagi Pengantin Laki basuh!Lemak ah die!da sedap!haha.(itu Selingan).abes je keje.aku ngan Boy still lagi naik mtr.haha.agak LAJU!haha.siyes.haha.pastu aku smpai kat TSP dulu dari diorang.smpai kat Markas je.ade lagi periuk yg kene basuh.ngan besen2 semualah yg berkaitan.si Epul ngan Fata susun barang2.kire loading.Aku ngan Boy.macam biasalah.basuh2 yg mane ta gune.heee.selesai sudah dalam kol 7.balik.kepenatan giler!

Cam tadi,aku lepas mandi je.main game jap.mak aku bebel.ajak g Klinik.g check "kutil".aku punye kepenatan smpai na tnggu doktor panggil.aku boleh tetidow.haha.bayangkanlah.letak jap je.dah senyap.haha.dalam 20 minit aku bantai tidow kat dalam Klinik.haha.

Balik dari check,aku terus bawak motor aku.g Snuker.haha.jmpe Paan ngan kawan2nye.aku ta main pon snuker.penat sgt lorh.dorang main 2 Frame.bes je terus gerak g Kasim!tmpat biasa meyh!haha.Tot ngan Akib ade.diorang baru balik keje.aku lepak2.dalam kol 11.30Pm aku gerak balik rumah lah.nak rest.heee.tp dah balik pon,tgn nie gatal!keje na online je!

Pada My Bam!
I Miss U So FUCKING HARD!
Bb take care.
B akan ke sana.
Berjumpe ngan bb!
InsyaALLAH syg.
LYSMFEI.
:-*!

Lurve u Bam!:-*!

Saturday, June 5, 2010

Oh! Mishing u.

Arlina Ahmad.
Why must kite jauh?
B rindu bb.
SGT-SGT-SGT.
B Mish Our Moments Syg.
Bb....
IMYSMFEI!

Our Moments.
Kami gilax!:-*
Syg bb!:-*
Going back JB!Mish This!;(
Seng Of Us!:-*!
Peace syg!:-*!

Bb.B syg BB.B nak kite paham antara satu sama lain.bb take care.jaga diri!:-*!LYSMFEI!

Thursday, June 3, 2010

Oh!

Dari semalam lagi aku pikir cam ner HP aku rosak!bukan rosak ape,MIC die ntah!F!aku sakit hati.orang tepon.aku dgr ape org ckp!tapi org tu ta dgr ape aku ckp!cam PANTEK!!nak btolkan duit plak tu!


Tadi pas aku bgn je,aku SKYPE ngn Bam.lepas rindu!hehe.pastu dalam kol 12,aku gerak g umah Epul.aku ajak die teman aku g kedai phone.kedai tu murah.dtg lah!kat TMN u!hehe.Promote~~.pastu aku gerak g kedai Phone tu.smpai je tgk anak die kot je yg ade!pastu ank die ckp TOKEY g beli makanan.kitorang pon blah jelah.jalan2 sebab semestinya aku ngn Epul malas nak patah balik.so,aku pon jalan2 pusing2.kebetulan plak,epul nak cari kasut sukan.so,kitorang snggh kat NIKE FACTORY.kawasan situ2 gaklah.park,masuk.tgk sekeliling.memang bnyak CHOICE.tp harga die bikin ketiak kering!siyes!agak mahallah.tp berpatutan.

Pastu dah pusing2.kitorang masuk plak kedai sebelah die.Al-Ikhsan.hee.cari kasut lagi!haha.pastu.dah survey2.aku ternmpk seluar 3 suku.REEBOK.ade saiz besar.biasalah.takkan badan besar,soar saiz kecik.btol?aku dah belek2 soar tu.tgk harga RM29!haha.terkejut aku!aku ape lagi.bagi Epul helmet aku.g kat FITTING ROOM.haha.Alhamdullilah.MUAT!haha.aku terus buka,g kaunter!haha.RM29.harga sebenar RM79.00.jauh an beza?haha.si Epul beli kasut sukan UMBRO kot.harga : RM 29.sama.semua ngah SALE!

Dekat kaunter,aku bebual ngan die,rupenye die membe kepada membe aku.so,ape lagi.minta kurang ah!haha.tp ta dapat.Bos die ade.heee.aku usha2 tgk Jadual Perlawanan Piala Dunia.try usha ah!tnye.die kate LEH!haha.gembira aku.aku ade simpan yg lama punye.time ITALY menag tu!haha.Now,aku ade yg Latest!sape nak?g Al-Ikhsan lah.haha.

Dah Shoping jap.g kedai tu balik.Last2 sekali.ank die ckp "u dtg petang sketlah,dalam kol 3 ke 4".terus ah gerak.takkan nak jadi batu je.haha.

Smpai rumah,aku makan ngan ayah aku yg tersyg!hehe.Lurve u dad!hope CAKUE LARIS!hehe.

Pada Bam,Take care.Lysm!hati2 g karok tu.jgn GEDIK!hehe.LYMYSMFEI!
Bam Gemok!:-*

Oh! Skype Bam Before Sleep!

Baru sebentar tadi,aku Skype ngan si Bam aku!die chumel!aku syg die!hehe.die Bam!die Masham!die Tengik!die Mashin!die Semua bagi aku!Smooch2x!fuh!best syg kite Skype!b suke!i really appriciate!

Arlina Ahmad.
ILYMYSMFEI!
Thnx For Skype!
:-*!

Bam yg MASHAM!
That`s Love For Me!oke!:-*!
Idong kembang!:D


BB.Thnx!LYMYSMFEI!nanti SKYPE lagi!Smooch2!:-*

Oh!Mancing Sakan!

Oke.di pagi yg hening nie.aku nak cerita pengalaman aku memancing ngan Paan (Ketua Mancing),dibantu oleh Epul (Penolong Mancing),ditolong oleh aku ( Pengikut Mancing),dengan Khuzainie ( Pengikut Mancing 2).haha.benda nie ta dirancang pon.kitorang bhusan2 je.


Mule2 Paan IM aku dalam Facebook,die ckp jom mancing.ngan Khuzainie,dalam kol 2.30PM.aku pon ON jelah.heee.kitorang ajak Epul,mule die ta angkat tepon,ta balas msj.cam PANTET!die tidow!haha.aku pon gerak jelah g kat Paya.dalam kawasan UTM.haha.kire Menceroboh gaklah.haha.pastu.aku masuk kawasan paya tu,BERsemak giler!ta tahu nape.haha.memang semak.tawakal jelah.haha.dah separuh aku masuk,aku nmpak Paan,Khuzainie,ngan adik die.sape ntah.haha.ngah cari cacing.tok uat umpan.haha.dah cari2,agak2 dah bnyk,kitorang terus g kat tmpat biasa kitorang PORT.haha.smpai.ta ckp bnyak der.terus amik joran.aku pinjam joran Paan.kire Paan bawak 2 Joran.ta sabar gaklah nak cube nasib!haha.dah dapat joran.cucuk cacing.terus baling.TP baca Bismillah dulu.heeee.dah cmpak.kitorang mule berborak.ngan Khuzainie.

Khuzainie nie dulu ade Band,Metalcore.dulu rmbut die panjang der.dah cam Pompuan.haha.BUT sekarang die tampil ngn personaliti baru.berambut pendek.haha.sebab die sekarang dah belajar kat KLMU.kat KL la.tu yg pendek.hehe.hah!lagi satu,dulu die berbadan besar.tp sekrang dah kurus!siyes!biler tnye.die ckp die kene Denggi!ta tahu btol ke ta.heee.

Dalam ngah sedap berborak,joran Paan bergerak2.Paan seorang yg handal memastikan ikan sangkut,terus angkat.haha.tgk!ade ikan!Talapia!terbaik dow!kat situ,ikan Talapia ngan Haruan je ade.Keli ade,tp ta bnyak,mngkin die ta de uat persetubuhan.haha.kitorang dapat ikan yg pertama!haha.bangga giler!kitorang terus operasi balik.

Tibe2 dtg dua org PAKCIK nie nak mancing,kebetulan,die stay kat sebelah PORT kitorang.diowng pon diam je.dtg,bukak joran,ta ckp bnyak.terus dapat!kitorang BENGKEK je!mane ta nye.kitorang tnggu agak lama Ikan tu nak makan umpan.tp,die sedap je dapat2,naik2.geram pon ade!tgk2.dorang pakai umpan udang!agak2 menyakit kan hati.Pakcik2 dah dapat lebih 10.kitorang baru dapat brape je.dalam 5.sakit hati gak lah.tp ape nak uat.cacing saja.haha.

Jam dh kol 5 lebih.ikan Pakcik2 tu makin bnyak,kitorang cube2 smpai Magrib.akhirnya kitorang dapatlah 9 ekor Ikan Talapia.besar2 je kitorang amik.yg kecik,Zamir amik.konon nak bawak balik,na bela.haha.

Gmbar2 kat bawah nie pon sempat amik oleh : Zamir Aizuddin,Paan,Aku.Sebentar ea.

Hanya menunggu Ikan Naik sahaja.Pakcik tulah yg bnyak dapat ikan!
Epul yg sibuk masukkan cacing!
Si Mereng!
Paan Menunggu Ikan!:D
Rockers!Soar aku terkoyak!:P

Korang terbaik!JOM!mancing lagi!:D

Wednesday, June 2, 2010

Kekeyangan!:D

Tadi ayah aku bising sebab ta mandi lagi.so,aku g mandi.siap2.dalam jangke mase yg sama.ayah aku dah siap2 tok niaga.ayah aku sorang peniaga CAKUE!kalo korang penah dgr.kalo tmpat lain panggil CAKOI.kire kat tmpat aku,Cakue ayah aku lah paling sedap.berbanding ngan kedai yg jual cakue.besar tapi masin!ta sedap langsung!siyes!


Pastu,aku mandi kejap je.Ala carte.koar.siap2.terus g kat kedai bawah kawasan rumah.snggh kat warung aku panggil die CIK JAMAL.so,aku benti,aku belikan ayah aku n aku punyer nasi.aku beli NASI AMBANG!bukan 2.tp 3!haha.kenyang belantak!ayah aku makan satu.aku makan dua!haha.TERBAIK wok!

Now,ayah aku dah start jual cakue.Hope ta ujan,n hope perjualannya habis.bukan hari ini je.TP utk selama2nya.INSYAALLAH!amin.

Cakue The Best In TSP!dtg lah rase!Dekat ngan pintu belakang UTM!

Ohmy! Come JB?

Bb.
Want go to JB?
When?
B ta tahu nal uat ape if bb dtg.
Buntu.
:)
Tp.
Kalo nak dtg juga.
Dtglah.
But if layanan b kurang selesa.
Sorry.
B syg bb.
B miss bb!
Na Come JB?
Come on dear!
:-*!

Arlina Ahmad
Thats my Only BAM!:-*!

Thnx BB nak dtg JB.Tp B ta tahu nak uat ape.papepon LYSMFEI!:-*

Ohmy! Memenatkan!

Kalo tidak semalam aku dah update blog nie semalam.tp apekan daya,mngkin nasib tok update ta kesampaian.Laptop aku mati.so,ari nie aku nak ceritakan ape yg berlaku.haha.


Semalam aku,Zamir,Paan ngan Kakpah pergi RONGGENG!dekat Taman Istana.Tmpt die sgt chantek!first2,kitorang gerak kat satu bangunan lama.Madrasah kot.tmpt die memang chantek!kayu dah nak reput2.tmpt sunyi je.tp TERBAIK!smbil jalan2,kitorang amik gmbar.pakai Camera Kakpah.HP!bnyak juga lah gmbar.tp jeles doe!ade org kahwin take photoshoot kat situ!ade dua pengantin Cina.kitorang jeles ngan Camera diowng!siap tmbah Flash.sial je!haha.satu kawasan Istana kitorang jalan,BAPAK jauh!siyesly,jauh giler!tp view best!dah pusing,smpai ketiak dah basah!yg Zamir siap tukar baju.Paan?haha.KETAWALAH!(daun Ulu Choh).haha.

Semua dah basah ketiak!Kakpah cover line.ketiak dah basah!haha.biasalah pompuan.COVERLINE lebih!dalam sejam gak lah kitorang benti,amik gmbar,benti amik gmbar.pastu dah penat,ta bermaya,kitorang gerak g kete Zamir.tp time da na smpai,si Zamirnak g amik gmbar ngan Paan,biasalah Pemalu memang cam tu.ade ke patut die nak amuk gmbar tu,die soh aku ngn Kakpah,g kat kete.aku pon ape lagi.g kat kete.pusing2.time tu panas giler.tu yg pusing2 kat parking Istana tu.haha.baru seROUND diorang dah smpai.haha.

Pastu kitorang cari kedai makan,singgh kat Tepian Tebrau.agak mahal ah situ.ta sedap mane pon.aku bedal nasi goreng ayam,Kakpah makn Nasi Ayam Sambal,boleh lah.tp satu je!MAHAL Giler!aku soh kakpah bayar aku punye ngan die kene RM15 lebih!mahal kan?

Lepas makan je,kitorang gerak balik.smpai kat Danga Bay.snggh BIG BUNDLE.aku na cari soar,tok keje.tp apekan daya.saiz pinggang aku ta de kat situ.badan dah penat giler time tu.kitorang terus balik.smpai rumah aku,kitorang ingat kat edit2 gmbar.nak masukkan gmbat dalam fb.tp.Zamir balik awal.nak kemas rumah.Kakpah stay jap.pastu balik.yg si Paan bantai tidow.smpai dah na magrib.aku kejut die.anta die balik.aku balik rumah je,mandi terus!

Haha,tp ape2 pon korang besh!masuk air,Gile!happening!Lawak!SENG!semualah ade!haha.TERBAIK!:D

Picture Captured Along Photoshoot!

Kemasukkan kami ke dalam Madrasah! :D

Zamir yg hensem bergaya!Berpeluh doe!:D

Bukan niat kami nak jadi Gay!haha.:D

Kesucian Muka Terserlah!:P
Kakpah yg GEMOK!Sewel!:D
Kesengalan Kitorang!:D

Nway,thnx korang!Lysm!Peace.:)

Tuesday, June 1, 2010

Oh! JJ To PKG Gelang Patah

Pe yg aku pikirkan sekarang adelah tok tidow.aku penat sgt.bayangkan.pagi tadi aku telah dijemput oleh Zamir Aizuddin tok pergi interview keja kat Jaya Jusco Taman Universiti.bagi yg tahu kat mane,YES!anda memang org SKUDAI!hehe.oke.pastu aku gerak dalam kol 9 .30 am.sampai je kat JJ.park.pastu dok atas moto.Zamir yg begitu HENSEM yg baju Polka Dots bersama Jeans mahal die.ngan kasut converse yg baru di beli.haha.ngah menunggu Zamir menelefon kawannya yg memberi kerja kpd die.aku sap kok dulu.haha.(Ayat tu selalu dignakan oleh Bam aku).


Byk kali gak lah Zamir tepon,tp yg jawab nye operator MAXIS.haha.then,aku pon ckp "Jomlah minom2 ke sarapan".haha.aku jarang sarapan pagi.pastu start moto aku gerak.haha.pergi MAMAKlah ape lagi.haha.aku order Roti Telur ngan Roti Kosong,Air Teh Ais.haha.Zamir order Teh O Ais.Zamir ckp die nak jaga kesihatan dengan minom air yg kurang gula.haha.iaitu Teh O Ais.haha.

Dalam mase yg sama,die tepon si Membe die.Zamir seorang yg pemalu.haha.die takot membe ta g kerja.haha.dalam kol 10.30,kitorang balik JJ.masuk.terus g kat Gurdian.haha.(sorylah kalo salah eja).haha.tgk dari luar.membe zamir ta de.2 kali pusing.ta de gak.last2.kitorang terus g gelang patah.uat ape?hah.adelah.haha.ta delah.Zamir g PKG(Persatuan Kegiatan Guru).tmpat die pratikal.amik mase gaklah.dalam 20minit.mase pergi,aku rase memang jauh.jalan kecik lak tu.aduhai.risau si BAM aku.heee.

Smpai je PKG.Zamir terus telefon membe die yg keje kat situ.nama die Hazim kot ta salah aku.haha.dah berbual2.Zamir masuk ngan Ajim dalam Opis.die na jumpe bos die.haha.pastu dalam 10 minit,Zamir msj aku.die ckp die dah dapat keje.haha.terkejut gak aku.langkah kanan si Zamir.haha.ade dalam 20 minit lah aku tnggu.siap layan lagu Tilu-Diriku bukan aku.haha.ngah sedap layan2.Zamir koar.Senyum kambing die.haha.aku nganjing die "bestlah ko da dapat keje".haha.

Pastu bos Zamir pon ade.borak2 jap ngan die.cerita pasal CAMERA DSLR.haha.Impian Aku!bos Zamir pakai Canon D80.agak chantek!hee.jeles arh!aku nak beli ta terbeli2.duet mnguasai segalanya.haha.pastu cuaca ta menginzinkan aku tok pulang.jam dah kol 2.00Pm.dalam brape minit ntah.dengan kuasa Tuhan,ujan berhenti dengan senangnya.ape lagi,aku ngan Zamir terus ah gerak.haha.smpai rumah aku terus rehat.

Korang na tgk muke Zamir?Zamir seorang yg pemalu.F!haha.tp die pandai edit gmbarlah!aku jeles.ari tu kat fb.aku minta die ajar edit.die ckp aku lagi terer.pastu ade awek nie comment ngan die,ckp mintak ajar edit.si Zamir terus ckp boleh.aku melenting ah ape lagi!tp die seorang yg BESH!

niela Zamir yg aku ckpkan.Hensem kan?:D

Thnx Zamir ajak aku tadi!ayoh kita merempit lagi!Seronok!:D