CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 31, 2011

Highway karak. -.-

Salam blogger. *jawab jangan ta jawab.

Actually, tadi aku ngan bam aku ngedate!~
Pergi mane?
Agak agak?
HAHA!
Jaya Jusco sahaja.
(^-^)
Mula mula niat na pergi makan.
Almaklum, bam aku Paper UNIX abes petang.
So, ngedate la after ASAR. ;)
Da sampai Jaya Jusco.
Terus usha ticket.
Bam na sangat tengok wayang.
KARAK!

Well, cerita KARAK tu ta de best sangat.
Biasa biasa je.
Yang menakutkan hantu2 die je.
Mula mula memang seram.
Tapi bila sampai Mimpi2,
Aku JAMMED!
Tengah sedap layan2.
Tibe2 rupenya mimpi.
Aduhai.
Sampai la dorang berjaya untuk keluar dari Hutan yg berpenunggu.
Walaupon terkejut banyak.
Tapi ending die "Not Bad" la.
Congrates KRU!
Graphics Terbaik.
Hantu menyeramkan.
Jalan cerita "Borink" sket.
Pape pon all the best for KRU.

Nie aku letak la gambar sket tok bagi korang yg belum tengok terpegun dengan graphic KRU. ;)

Enjoy! :D

Poster Filem Karak.

Dari kanan : Jack,Nik,Zura,Ida.

Jack terkene rasukan budak kecik bersama ibunya.

Zura terkene Rasukan oleh Isteri Tok Malam.

Ida yang terbunuh akibat terikut abang kandung yang sudah mati.

video

Thriller Karak.

bebelan : haziqsahaja

Sunday, May 29, 2011

Talk talk talk talk.

Salam blogger. :)

Saksikanla.
Peace (^^)V

video

Alex Ferguson talk MALAY? :D
Bebelan : haziqsahaja

Study hard or study smart?

Salam kepetangan dalam kol 2.32. :)

Aku tak tahu apesal aku arinie.
Nak kate gembira : Tak Jugak!
Nak kate sedih : Tak Jugak!
Nak kate sepi : Tak Jugak!

Actually, tommorow 2nd paper aku.
Programming II
It's all about C++
Coding.

Goodluck for me.
InsyaALLAH dapat jawab dengan jayanya.
Jika ade usaha adela penyelesaian nya.
Aku percaya Tuhan selalu ade disisi kita.
Hope pada candidates yg lain.
Goodluck!
(^-^)
Peace of Loves and Take care.

Don't be stress. Hope ALLAH can help us.
bebelan : haziqsahaja

Who the best? :)

Salam blogger.

As we all know.
This night is to be a great night.
Because what?
U know?
Pada sape sape yg minat bola.
Jangan lupe saksikan Barcelona FC Vs Mancheseter United.
Untuk Uefa Champions League.
Bahasa Melayu : Liga Juara Juara.
Agak korang siapa menang?
Agak korang siapa score?
Agak korang siapa the best player untuk malam nie?
Agak korang siapa yg balik dengan tangan kosong?
HAHAHA!.
Pilihan aku : Barcelona FC.
Sebab dorang pnye game memang terbaik.
Walaupun bhusan sikit.
But oke what~ :)
Hope Barcelona menang dengan 3-1.
Untuk naikkan semangat lagi kat korang.
Aku sediakan lagi gambar untuk korang tengok.
Dan buat pilihan. :)


Barcelona FC versus Manchester United

Lionel Messi

Hernandez Chicarito

Bebelan : haziqsahaja

Saturday, May 28, 2011

Kuasa Tuhan. -.-

Salam blogger. -.-

Actually, da memang kuasa tuhan kan.
Setiap yg datang mesti akan pergi.
Setiap bersama mesti ade perpisahan.

Its same macam aku dekat Kolej aku.
Setiap satu sem mesti ade dua atau tiga orang lecturer berhenti atau sambung belajar atau dapat kerja yg lebih baik dari jadi lecturer kat KOLEJ aku.
Disebabkan KOLEJ aku tu memang "cekik darah".
Whatever!

Yang terbaru Lecturer Rekabentuk Sistem iaitu Cik Ruhainiza Binti Hashim.
Walaupon die garang tapi kadang kadang FUNNY!
Walaupon aku selalu jugak ta datang kelas die.
But.
She's Okay!
U know what?
Die akan berhenti Today Okay!
Damn gile rase!~
Tapi nak buat macam mane.
Kuasa Tuhan.

Hope she'll be fine.
And still ingat kitorang.
Walaupon kitorang nie nakal. :)
Nanti bawak kitorang jalan jalan naik WTT!
"Wanita Tercantik Tercomel"

Cik Ruhainiza Binti Hashim


Goodluck Cik!
Peace and Have fun!
(^-^)
bebelan : haziqsahaja

Friday, May 27, 2011

Show it. ♥

Salam Jumaat diucapkan.
*entry before pergi sembahyang. :)

Actually, aku just na tunjuk ape yg Bam aku bagi semalam.
Aku tanak cerita lagi.
Just masukkan gambar jela.
Oke?
Kat bawah ni.
Posing posing aku dengan kad pon ade. :)
Enjoy it,Peace and Take care.

Pandangan dari tepi. *Maafla kualiti gambar tidak seperti biasa.

Dari depan pulak. :P

Tak de flash. Semua ade kan? :)

This great! :)

Ignore the background. :)

bebelan : haziqsahaja

Terharu! (-.-) ♥

Salam pagi para blogger. *jawabla! eshhh! :)

Tajuk tok pagi ini adelah Terharu.
Ape yg Terharu?
seperti tertera dekat tajuk tu.
Korang mesti tak tahu kan?
HAHAHAHAHA!
Sebab ape korang tak tahu?
Sebab aku tak bagitahu~

Actually,
Tadi aku koar dengan Ena. (selambe je panggil ena. :) )
*Jangan marah ye syg. ILYsm. :)
Kitorang keluar then g ngedate.
Dekat dengan kolej je.
Tapi jauh jugak.
HAHA! OKE!
Proceed!
Die kate na bagi aku something!
Handmate.
Excited jugak la na tahu ape die.
After lepak2, OTW na amek Nabil Shah.
Die bagi aku benda macam kad tu tapi bile dibuka dalam die boleh tegak. something like thatla! :)
So, when aku buka je kad tu.
Macam macam ade, antaranya :
1 ) da tentu2 muke aku dengan die. *takkan muke orang lain kot! :P
2) ade awan, kapal terbang, ade pokok ape ntah ( matahari kot ) .
3) Paling special, ade tertulis kat kertas tu. "Thnx for the memoirs" .
HAHAHA!
aku terima dengan hati yg ikhlas.
da orang bagi kan.
Takkan na tolak pulak.
Lepas tu, dia soh aku janji kat die.
" Letak kat sebelah laptop. Jangan letak mane2 selain sebelah laptop".
HAHAHAHA!
Kadang kadang tgk gelagat die : KELAKAR!
HAHAHAHA!
But, sometimes. GRRRRRRRR~~~ :)

Oke.
Itu sahaja untuk malam nie.
THNX for kawan kawan yg sudi membaca.
Sanggup tengok engok gelagat orang bercinta.
HAHA!
Well, I love that card!

♥♥ !
Iloveyou Arlina Ahmad.
Thanx God!
Peace and Have fun! :)



bebelan : haziqsahaja

Terharu! (-.-) ♥

Salam pagi para blogger. *jawabla! eshhh! :)

Tajuk tok pagi ini adelah Terharu.
Ape yg Terharu?
seperti tertera dekat tajuk tu.
Korang mesti tak tahu kan?
HAHAHAHAHA!
Sebab ape korang tak tahu?
Sebab aku tak bagitahu~

Actually,
Tadi aku koar dengan Ena. (selambe je panggil ena. :) )
*Jangan marah ye syg. ILYsm. :)
Kitorang keluar then g ngedate.
Dekat dengan kolej je.
Tapi jauh jugak.
HAHA! OKE!
Proceed!
Die kate na bagi aku something!
Handmate.
Excited jugak la na tahu ape die.
After lepak2, OTW na amek Nabil Shah.
Die bagi aku benda macam kad tu tapi bile dibuka dalam die boleh tegak. something like thatla! :)
So, when aku buka je kad tu.
Macam macam ade, antaranya :
1 ) da tentu2 muke aku dengan die. *takkan muke orang lain kot! :P
2) ade awan, kapal terbang, ade pokok ape ntah ( matahari kot ) .
3) Paling special, ade tertulis kat kertas tu. "Thnx for the memoirs" .
HAHAHA!
aku terima dengan hati yg ikhlas.
da orang bagi kan.
Takkan na tolak pulak.
Lepas tu, dia soh aku janji kat die.
" Letak kat sebelah laptop. Jangan letak mane2 selain sebelah laptop".
HAHAHAHA!
Kadang kadang tgk gelagat die : KELAKAR!
HAHAHAHA!
But, sometimes. GRRRRRRRR~~~ :)

Oke.
Itu sahaja untuk malam nie.
THNX for kawan kawan yg sudi membaca.
Sanggup tengok engok gelagat orang bercinta.
HAHA!
Well, I love that card!

♥♥ !
Iloveyou Arlina Ahmad.
Thanx God!
Peace and Have fun! :)



bebelan : haziqsahaja

Saturday, May 21, 2011

Mulut , feel and ♥ ?

video
JIKA - Melly Goeslow Feat Ari Lasso

video
Ada apa dengan cinta - Melly Goeslow


*takde kene mengena yg hidup atau pon yg telah meninggal dunia.

Tuesday, May 17, 2011

Melalut lagi pagi pagi.

Selamat pagi MALAYSIA. ;)

Macam biasalah.
Korang rase tak ape yg aku rase?
HAHAHA!
Aku na terb***k!
HAHAHA!
Bye Bye. (*_^)
haziqsahaja.blogspot.com

Sunday, May 15, 2011

Lumrah kehidupan. -.-


Selamat pagi para-para pembaca. *saje na melalut pagi pagi.

Urm, macam mane na mulakan erk?
Aku na sampaikan sesuatu,
TAPI,
Macam mane? Tibe tibe aku buntu.
Sebabnya?
*aku pon ta tahu. :)

urm.
urm.
urm.
urm.
urm.

Actually,

I Miss You Arlina Ahmad.
TQ!
haziqsahaja.blogspot.com

Friday, May 13, 2011

Long journey. ♥

Greeting para para bloggers, :)

Johor Bahru to Seremban to Kuala Lumpur
About 340 KM.
so far right?
actually, just wanna say.
take care my baby.
thank you coz buy for me a ticket.
*later b bayar. RM25.90. :)
doakan perjalanan b sampai dengan selamat.
hati2 bawak kereta esok. bace bismillah.
jangan tukar kancil ke EVO. :)
Iloveyoumore.
don't notty.
if na koar, gtahu.
jangan da koar baru na gtahu.
oke?
jaga family baby.
nanti sampaikan salam dekat semua ahli keluarga.
semoga perjalanan kite esok sampai dengan selamat.
ILYmoremoremore.
Peace,Take care,Have fun.
Haziqsahaja@blogspot.com