CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, May 27, 2011

Terharu! (-.-) ♥

Salam pagi para blogger. *jawabla! eshhh! :)

Tajuk tok pagi ini adelah Terharu.
Ape yg Terharu?
seperti tertera dekat tajuk tu.
Korang mesti tak tahu kan?
HAHAHAHAHA!
Sebab ape korang tak tahu?
Sebab aku tak bagitahu~

Actually,
Tadi aku koar dengan Ena. (selambe je panggil ena. :) )
*Jangan marah ye syg. ILYsm. :)
Kitorang keluar then g ngedate.
Dekat dengan kolej je.
Tapi jauh jugak.
HAHA! OKE!
Proceed!
Die kate na bagi aku something!
Handmate.
Excited jugak la na tahu ape die.
After lepak2, OTW na amek Nabil Shah.
Die bagi aku benda macam kad tu tapi bile dibuka dalam die boleh tegak. something like thatla! :)
So, when aku buka je kad tu.
Macam macam ade, antaranya :
1 ) da tentu2 muke aku dengan die. *takkan muke orang lain kot! :P
2) ade awan, kapal terbang, ade pokok ape ntah ( matahari kot ) .
3) Paling special, ade tertulis kat kertas tu. "Thnx for the memoirs" .
HAHAHA!
aku terima dengan hati yg ikhlas.
da orang bagi kan.
Takkan na tolak pulak.
Lepas tu, dia soh aku janji kat die.
" Letak kat sebelah laptop. Jangan letak mane2 selain sebelah laptop".
HAHAHAHA!
Kadang kadang tgk gelagat die : KELAKAR!
HAHAHAHA!
But, sometimes. GRRRRRRRR~~~ :)

Oke.
Itu sahaja untuk malam nie.
THNX for kawan kawan yg sudi membaca.
Sanggup tengok engok gelagat orang bercinta.
HAHA!
Well, I love that card!

♥♥ !
Iloveyou Arlina Ahmad.
Thanx God!
Peace and Have fun! :)



bebelan : haziqsahaja

3 comments:

NDN90 said...

ltk la gmbr tue nk tgk jgk

Si Clumsy said...

upload la gambar kad!
:P

HaziqSahaja said...

Na tengok ker? :) HAHAH! ta masuk dalam laptop lagila. ;P