CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 6, 2011

Thank You ♥

Salam blogger yg following aku.

Macam biasala,
Pepagi buta nie.
Kalo ta tidur,
Conteng conteng la dalam blogger.
Macam mane na conteng?
Pelik kan?
Itula yg aku sedang pikirkan.
=)

Actually, lepas aku update pasal peninggalan Cik Anie yg dapat kerja baru.
Now, malam tadi.
Aku dapat berita dari BAM.
Yang ade 2 orang lagi Lecturer Sporting yang akan meninggalkan Kolej.
Dan dorang akan mula bekerja pagi nanti.
Why semua orang na pindah or keluar Kolej?
Urm.
Orang nya adalah :
1) Cik Norhafizah Kamaruddin.
2) Cik Noraida Ibrahim.
*maaf jika tersilap taip nama. ;)

Dua - dua lecturer nie dorang ajar SKM stands for Sijil Kemahiran Malaysia.
Well, their doing a great job for us.
Thank you cik!
♥♥♥♥♥
Dorang dapat kerja baru n sama tempat.
Nice kan?
Well cik, Thank you for ajar kitorang ta kesah la sape sape yg cik da ajar dekat Kolej.
Jasa dan usaha cik kami appriciate sangat2.
Alhamdullilah,
Kitorang da abes SKM tu sampai tahap III.
Thank you again cik.
Hope lepas nie cik dekat Klang tu ajarla macam mane cik ajar kitorang nie yg dari "bodoh" ta tahu pape sampai da boleh na buat " Peer to peer".
And all about SKM.
Lepas nie da ta de dengar gurauan cik berdua.
Damn!
Sedih gile cik pergi. ;(
InsyaALLAH cik.
Ilmu yg cik turunkan tu.
Kitorang akan cube pratikkan.
Lepas nie.
Kalo senang senang datang la Seremban.
Melawat kitorang nie.
Boleh kan cik?
Ta dapat na rase na VIVA baru warne putih.
HAHAHA!
Tahniah cik dapat tukar tempat kerja yg baru.
Walaupun cik tukar dekat Kolej jugak.
Hope cik selesa dekat sana.
Walaupun Kolej "Kokak" kitorang nie macam macam hal.
Kitorang mintak maaf dari Hujung rambut hingga hujung kaki jika kitorang ade wat cik sakit hati,cik terasa, atau ape2 pon yg kitorang buat yg menyinggung perasaan cik berdua.
Thank You Very Much Cik Berdua!
Tuhan je yang dapat balas ALL yg cik buat untuk kitorang.
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

Keempat empat Lecturer dah tinggalkan Student Kolej Negeri.

Inila Cik Norhafizah @ Cik Nor.
Yang tengah tu Cik Aida, kiri Cik Fieza, kanan Cik Nor
*Maaf cik Aida dengan cik Fieza sebab ta de gambar cik sorang sorang je. :)
Bebelan : Haziq Sahaja

1 comments:

ArlinaSahaja said...

We LOVE you SUPER Teacher
:(
Memoirs will remain